Кои сме ние?
Помагаме с организацията и провеждането на уебинари, хибридни или изцяло онлайн събития
Системата ни за уебинари може да бъде използвана за организиране и провеждане на различни видове, конференции, бизнес срещи, семинари, изложения и събития със свободен или ограничен достъп. Нашата услуга е лидер в съвременните корпоративни видео комуникации, с лесна и надеждна платформа за видео и аудио конференции, чат и уебинари в мобилни, настолни и стайни системи - ocтъпен пpeз Мас, Wіndоwѕ РС, іРhоnе, іРаd и Аndrоіd ОЅ - без необходимост от сваляне на каквито и да е проложения. 
Какво е система за дистанционно обучение?
Системите за дистанционно обучение (известни още като learning management systems - LMS) са инструментът, с чиято помощ се провеждат дистанционните обучения. Системите за онлайн обучение са лесни за използване, имат удобен и приятен интерфейс и са съвместими със стандарта SCORM (Еталонен модел за споделено използване на обекти с учебно съдържание).
Световни стандарти
Софтуерът за дистанционно обучение (онлайн обучение) отговаря на следните стандарти: SCORM 1.2, SCORM 1.2 RTE3, SCORM 2004, AICC, LOM Metadata, IMS QTI.
Обучителни модули
В допълнение към модулите за обучение SCORM, можете да използвате и собствения редактор на ILIAS, който Ви дава още повече възможности, когато става въпрос за създаване на ново учебно съдържание.
Управление на курсове
Осъществяване на смесени и дистанционни обучения. Създаване, организиране и управление на обучително съдържание, което е подходящо за многократна употреба.
Оценяване и тестове
Провеждане на изпити, тестове, упражнения и оценявания. Проследяване на резултатите и уменията на студентите.
Дигитална библиотека
Прикачване на различни файлове, които помагат за усвояването на материала и ангажират вниманието на потребителите.
Виртуална класна стая
Предоставяне на нови обучителни модули, нови предмети, упражнения и извънкласни дейности. Лесна и бърза комуникация. Предоставяне на възможност за гледане на запис на урока.

Предоставяме съвременни решения за онлайн обучение

Ние от НИТ - Нови Интернет Технологии, предлагаме услуги от сферата на онлайн обученията - изработваме електронни обучения по поръчка, заедно с това инсталираме и поддържаме системи за дистанционни обучения, в които тези курсове достигат обучаемите. Предоставяме техническа поддръжка и хостинг, персонализирано обучение на кадрите, които ще работят със системата, заедно с неограничен достъп до обучителни видеа.
Основни функционалности и предимства на системите за дистанционно обучение
 •  Еднократно създаване на обучения, които могат да бъдат използвани и редактирани по всяко време.
 •  Лесно включване на нови обучаеми.
 •  Възможност за обучение в удобна обстановка и време.
 •  Спестяване на време и средства от пътувания и наем на зали.
 •  24-часов достъп до обучителните материали.
 •  Тестове и оценка на уменията на преминалите обучение.
 •  Водене на статистика за преминатите обучения и постигнатите резултати.
 •  Улесняване на социалното взаимодействие между обучаеми и обучители, както и между самите обучители, посредством форум, чат и др..
 •  Сигурност – достъпът до системите за дистанционно обучение е контролиран като са налични възможности за задаване на права и роли за всеки отделен потребител.
 •  Създаване и управление на различни видове обучителни материали – модули, курсове, упражнения, тестове, онлайн изпити и др.
 •  Качване и разпространение на файлове – Word, Excel, PowerPoint, аудио и видео файлове.
 •  Проследяване на образователния напредък на обучаемите, оценяване и издаване на сертификати.
 •  Създаване на групи и присъединяване на неограничен брой потребители към тях.
 •  Възможност за задаване на групови задачи и упражнения.
 •  Създаване на портфолиа, уики обекти, блог, речници.
 •  Експортиране и импортиране на обучителни материали.
 •  Вътрешна пощенска система.
Обучение по поръчка? Защо не!

Доверете ни се и повишете интерактивността и ефективността на Вашите обучения!

НИТ – Нови Интернет Технологии ЕООД е наградена със специален бадж от e-Learning Industry, който с гордост ще носи, като доказателство за удовлетвореността на клиентите и качеството на услугите, които компанията предлага.

Един от лидерите в областта на електронните обучения – e-Learning Industry, представи списък с най-добрите създатели на игровизация през 2019-та година. След дълго наблюдение на пазара, фокусирани върху престижа, влиянието, активността и иновациите, специалистите са сигурни, че са отсяли 20-те „истински господари на игровизацията“.

НИТ – Нови Интернет Технологии ЕООД с гордост Ви съобщава, че компанията е класирана сред най-добрите създатели и доставчици на игровизация! Извършеното оценяване е базирано на строги критерии. Те включват качеството на предлаганата услуга и специализацията в тази област, обратната връзка на клиентите, натрупаният опит в изработването на електронните обучения, иновациите, социалната отговорност, характеристиките и възможностите в сферата на игровизацията. Освен че превръща обучението във вълнуващо преживяване, тя подсилва процеса на обмен на знания и информация.

Свържете се с нас, за да намерим най-подходящото решение за вашето електронно обучение по поръчка.
Контакти
Можете да използвате контакт формата или нашите профили в социалните мрежи. Както и на телефон: +359 2 850 53 64.